JyväsMedia

FOGSCREEN - tapahtumien tunnelmanluojaJuhlien ja tapahtumien helmi ja tunnelmanluoja Fogscreen luo ilmaan ohuen "kuivan" sumuverhon, joka toimii läpinäkyvänä screeninä heijastaen kuvia, jotka kirjaimellisesti leijuvat ilmassa.
Upea suomalaiskeksintö tarjoaa uutta vaihtoehtoa esitystekniikkaan. Tasaiseen sumuverhoon heijastetaan liikkuvaa tai paikallaan pysyvää kuvaa, jonka läpi katsoja voi kulkea. Sumuvalkokangas on sumusta rakennettu pinta, johon projektori heijastaa kuvaa. Olennainen ero perinteisiin esityspintoihin on se, että katsoja voidaan kuljettaa kuvan läpi. Näin voidaan rakentaa illuusioita esimerkiksi tietynlaiseen tilaan astumisesta tai vaikkapa tiiliseinää päin ajamisesta.
Sumuverho sopii täydellisesti tuomaan "wow-elämyksen" kaikkiin merkittäviin tapahtumiin - elokuviin, museoihin, clubeihin, casinoille, muotinäytöksiin, yritystapahtumiin, messuille, tuotelanseerauksiin, häihin... - mahdollisuudet ovat rajattomat! Kaikkea mitä voi heijastaa tavallisella seinällä tai TV-näytöllä, voi myös heijastaa Fogscreenillä. Sumuverholla tapahtumat saavat tyylikkään ja modernin ilmeen!

Voisiko Fogscreen olla juuri se elementti, joka tekee tapahtumastasi ainutlaatuisen ja erottuvan?
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


Katso FogScreen toiminnassa!

Coca-Cola Zero product launch FogScreen® Vimeo


Vodafone event FogScreen® Vimeo


Fogscreen kuvia Googlessa
YHTEYSTIEDOT


JYVÄS MEDIA OY

Y-tunnus 2399404-4

040 124 1000

jyvasmedia@jyvasmedia.fi