JyväsMedia

HYVÄN UUDEN VUODEN TOIVOTUS JYVÄSMEDIALTA!


On jälleen aika välittää sydämellinen kiitos menneestä vuodesta! Mahtavilla fiiliksillä saatiin jälleen yksi vuosi pakettiin - Oli hienoa olla osana rakentamassa tapahtumia Suomen eri paikkakunnille ja nauttia taiteilijoiden esityksistä aivan lavan reunalta, tekniikan takaa.


Uusi vuosi 2018 täyttää taas mannut ja seudut uusilla tapahtumilla festareiden, messujen, urheilu- ja yritystapahtumien merkeissä. Alkuvuoden kohokohtia tulee olemaan Colors 19th Anniversary elektronisen musiikin tapahtuma Helsingissä 3. helmikuuta, jolloin lavalle nousee jälleen joukko kansainvälisiä DJ-tähtiä. Pian saamme myös ihailla Suomen kauneimpia eli lukion Wanhoja tanssiaisissaan! Kevätaurinkoa nautitaan rinnetapahtumissa ja jammaillaan eri vuosikymmenten teema-bileissä. Todellisen jännitysnäytelmän tulevaan kesään tuo rallit - saadaanko jälleen Suomi-värejä korkeimmalle korokkeelle!

Innolla jo odotamme tulevan vuoden vaiheita minne kaikkialle tie vie!BACKSTAGE CREWTAUSTALLA TAPAHTUU

JyväsMedian puuhamies ja toimitusjohtaja Petri Jokilahti – minkälainen oli vuosi 2017 tapahtumarintamalla?

  - Hieno vuosi ja paljon saatiin kiertää maata 100-vuotiaan Suomen kunniaksi järjestetyissä tapahtumissa. Jokaisessa paikassa oli ainutlaatuinen tunnelma ja kaikissa todella mukavaa olla mukana – oli sitten suuri lava tai pieni perhejuhla.  

Mitä vinkkejä tai ideoita antaisit tuleviin tapahtumiin?  

  - Usein pienilläkin asioilla ja ideoilla voi olla ratkaiseva merkitys tilaisuuden tunnelmassa – esimerkiksi tilanteeseen sopiva mikrofoni, akulla toimiva kaiutin, taustamusiikki, valaistu trussipylväs tai kokonainen kaari, kohdevalo esiintyjälle tai yksityiskohdalle. Moni on hoksannut, että jo muutamalla sopivalla valolla saa tilaisuuteen paljon lisää tunnelmaa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, yhteistuumauksella usein löytyy se paras ratkaisu tilaan tai tilaisuuteen.  

  Mitä on luvassa vuonna 2018 – toiveita tai lupauksia?  

  - Omissa toiveissa olisi sopivasti perinteisiä keikkoja ja myös erikoisia asennuksia ja tietysti mukavia asiakkaita. Uuden vuoden lupauksena lupaan tehdä parhaani täydellisen saundin tavoittelussa!  

- Iso kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta!
LEDIT JA CLUB-SOUNDIVALOA SEINILLE JA IKKUNOIHIN


Näyttäviin valaistuksiin ja tehosteisiin satsataan aina vain enemmän. Tavanomaisia tiloja on muunnettu spektaakkeleiksi pelkän valaistuksen ja tehosteiden avulla. Perinteisiä valaistuksia korvataan LED-tekniikalla, jolloin saadaan lisättyä tehoa saman aikaisesti pienemmällä sähkönkulutuksella.

Uusimman teknologian mahdollistavat screenit muuntuvat tarpeiden mukaan eri sisällöillä tai jopa muodolla - yksittäiseen tilaisuuteen tai kiinteästi asennettuna.

Aloitimme yhteistyön alan rautaisen ammattilaisen Mikko Laakkosen ja naytot.fi kanssa. LED-seinien ohella näyteikkunoihin on mahdollista saada kustannustehokas mainospinta uudella videotykkitekniikalla, jossa kuva projisoidaan ikkunaan asennettavaan heijastuspintaan.

SAMETTINEN CLUBI-SAUNDI


Jyväsmedian intohimona on tuottaa täydellinen äänimaailma ravintoloille ja clubeille. Tilat ovat usein monimuotoisia ja edellyttävät huolellista äänisuunnittelua hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Uusi kaiutintekniikka tarjoilee huippuluokan äänen sopivassa koossa tyylikkäästi. Kaiuttimet saadaan halutessa huomaamattomiksi tai tarpeen tullen esille.ETELÄSTÄ POHJOISEENVUODEN TÄYDELTÄ TUNNELMAA


Vuoden varrella saimme olla mukana puistokonserteissa ja festareilla, toteuttaa messuja eri puolilla Suomea, kannustaa thriatlonisteja, kori- ja jalkapalloilijoita, salibandy ja street hockey turnauksia, rugbyn pelaajia ja nyrkkeilijöitä, järjestää KiHu päiviä ja yritystapahtumia ja luoda näyttäviä sisäänkäyntejä FogScreenillä. Hymyssä suin näimme lukemattomat häät ja karaoke-illat ja kiersimme mukana mm. Neste rallin VIPeissä, yritysten promokiertueilla ja Alex Kunnarin kanssa toteuttamassa Retro tourin tekniikkaa.

Vuoden suurin tapahtumamme oli Electric Festival Messukeskuksessa, jossa toimimme tekniikan kokonaistoimittajana äänen, valon, videotekniikan, lavarakenteiden ja erikoisefektien (co2 ja konfetti) osalta. Festareilla esiintyivät kansainväliset ja suomalaiset DJ-tähdet Tiesto, Paul Van Dyk, Garreth Emery, Dash Berlin, Benny Benassi, Sak Noel, Daniel Wanrooy, Alex Kunnari, Alex Mattson, K-System, Nikke Ankara, Super8 & Tab, Tom Fall, Max Millian, Tajunta, Alora & Senii, Borderless, Joonas Hahmo, Ninth Floor, Evarist, DJ Elfaraon ja Eric Rayner. Tapahtumassa esiintyivät myös Brädi, Evelina, Arttu Lindeman, Dem ja Nikke Ankara.

Olimme myös mukana mm. Brian Setzerin, Fatboyn, Dave Edmundsin, Miss Mary Ann & The Ragtime Wranglersin, The Reverend Payton’s Big Damn Bandin, Lauri Tähkän, Yön, Neljän Suoran, Laura Voutilaisen, Tuure Kilpeläisen, Jari Sillanpään, Suvi Teräsniskan, Remixin, Jannan, Vicky Rostin ja Menneisyyden Vankien, Jukka Kuoppamäen, Jannika B:n, Veeti Kallio & Swing Bros Bandin, M.A. Numminen & Uusrahvaanomainen Jatsiorkesterin, Acustic Dixie Sixin, JVG:n, Uniikin, Mäkkin, Viewin, Reino Nordinin ja Dj Awan keikoilla.

Unohtamatta hulvattoman hauskoja Standup-iltoja!


YHTEYSTIEDOT


JYVÄS MEDIA OY

Y-tunnus 2399404-4

040 124 1000

jyvasmedia@jyvasmedia.fi